Pomembno obvestilo za starše

  • 06/10/2021

VPIS NOVIH ČLANOV – PRISTOPNA IZJAVA

Novi člani se vpišejo v klub preko spletnega portala, ki se nahaja na naši klubski spletni strani. Ko se odpre uvodna stran, imate v zgornji vrstici ikono »vstop v portal – vpis v klub«. Ko kliknete na to ikono se vam odpre prijava v spletni portal, nakar kliknete na znak modro-zelene barve z nazivom »spletni portal«. Ko se vam le ta odpre imate v spodnji vrstici z modro barvo zapisano »vpis za nove člane«. Po tem kliku se vam odpre pristopna izjava, kjer vnesete vse potrebne podatke (tako svoje, kot tudi za vašega otroka). Ko to končate ste uradno vpisani in postanete član našega kluba!

 

 KLUBSKA OPREMA

 Zelo zaželeno je, da imajo igralci čim več klubske opreme. Če te opreme še nimate (ali pa se le ta umaže), lahko imajo igralci čim več opreme v modri ali beli barvi (bela ali modra majica brez napisov, oziroma s čim manj napisi, kakšna modra trenirka, moder ali temen anorak, itd.). Drugače pa je naš klubski opremljevalec Zeus Firax, kateri ima v Celju tudi svoje skladišče. Vse kar bi želeli imeti, lahko dobite-kupite direktno pri njemu, največkrat pa starši kupijo kar klubski komplet. Kontaktna oseba je g. Tomaž in za vse stvari se lahko obrnete direktno na njega. Ker pa ga žal ni vedno v skladišču, vam priporočamo, da ga pred tem pokličete in se dogovorite za termin – Kostanjšek Tomaž 041 664-978.

 

PLAN DELA – TEDENSKI URNIK

 Tedenski plan dela se načeloma objavlja v ponedeljek zjutraj. Obenem pa prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela (tudi med tednom), saj se lahko ta plan med tekočim tednom tudi kaj spremeni (sprememba treningov zaradi spremembe igralnega dneva tekme, sprememba vadbene površine, slabo vreme, sneg… itd). Ker pa nekateri internetni programi shranijo zadnje poglede, je priporočljivo, da se pri odprtem planu dela klikne »puščico refresh«, oz. po Slovensko »ponovno naloži trenutno stran«. Tako boste zagotovo videli pravilen urnik, kajti na ta način se stran osveži in res prikaže zadnji naložen urnik.

DELITE S PRIJATELJI: