OBVESTILO ZA STARŠE

  • 28/11/2020

Spoštovani šampioni in starši,

Upam, da ste vsi vi in vaši bližnji zdravi. Več kot mesec dni je na žalost že minilo od prepovedi skupinske vadbe, tako za članske ekipe kot tudi za vse naše mlade ekipe. Res je, da smo v tem času podali nekaj idej za vadbo doma tudi najmlajšim, z igralci se slišimo na daljavo, prav tako pa smo zdaj za starejše ekipe pripravili še bolj natančen tedenski plan za individualno vadbo,predvsem osnovne vzdržljivost po posameznih dnevih.

Te tedne smo bili klubsko zelo aktivni in smo na vseh travnatih igriščih opravili obsežna vzdrževalna del,vključno s peskanjem igrišč, kar  pomeni, da bomo spomladi spet imeli lepe zelene površine za vadbo. Borimo se s financami. Kar precej se je nabralo zaostalih in tekočih obveznosti( prevozi, najemi, sodniki, vzdrževanje, zavarovanja, stroški strokovnih sodelavcev).  V tem času smo na srečo podaljšali nekaj pokroviteljskih in donacijskih pogodb,  za kar se vsem tudi ob tej priložnosti zahvaljujem.

Starše bi še enkrat spomnil, da lahko izpolnite obrazec za dohodnino in prispevate 0,5% od dohodnine, ki bi sicer ostal v državni blagajni (obrazec ste ali še boste prejeli od trenerjev po mailu).

Prav tako vas obveščamo, da bomo tudi letos naredili prav poseben koledar. Na koledarju bodo slike prav vseh naših igralcev ,ki jih boste slikali/naredili doma sami in slike poslali svojim trenerjev. Tudi za to boste prejeli navodila.

Pa še trenerski nasvet. Prosim, da greste čimvečkrat ven v naravo ali na hitri sprehod sami ali s svojimi najbližjimi tudi takrat, ko ne opravljate klubskega treninga. Dolgoročno ostajanje doma ne bo vam, še manj pa vašim staršem, koristilo v borbi proti tem virusu ali vsem ostalim, ki nas v bodoče še čakajo. Najboljši način, da se z virusi spoprimemo je tako, da skrbimo za redno gibanje , zdravo prehrano in kvalitetn spanec. Pa imejte se radi.

Športni pozdrav,

Jani Žilnik

DELITE S PRIJATELJI: