BIVŠI ŠAMPION V 1.ITALIJANSKI LIGI!

  • 05/08/2020
VSE ČESTITKE NAŠEMU BIVŠEMU ŠAMPIONU VLADIMIRJU GOLEMIČU!
Z ITALIJANSKIM KLUBOM FC CROTONE SE JE UVRSTIL V ELITNO PRVO ITALIJANSKO LIGO. ZA VAS OBJAVLJAMO NJEGOVO PISMO, KI NAM GA JE POSLAL SICER ŽE LETA 2016 (IN GA DANES TUDI MALO DOPOLNIL ;),TER NEKAJ NJEGOVIH SLIK, KO JE BIL ŠE ČLAN NAŠEGA KLUBA. PISMO OBJAVLJAMO BREZ CENZURE IN BREZ POPRAVLJANJA, ZATO KER MISLIMO, DA JE TAKO NAJBOLJ PRAV!
Na začetku bi se rad zahvalil kolektivu NK Šampion (Jani, Bojan, Vaske, Saška, Miro in tudi ostali prijatelji kluba, STARŠI – NAVIJAČI, sponzorji brez zamere če sem kirga pozabil) pred vsem pa familijah TURNŠEK, VOLAVŠEK, MEH, SALOBIR ki ste bili del mene takrat ko sem špilal v Šampionu ter del moje fudbalske poti! NK Šampion bo vedno v mojem srcu! Enkrat Šampion, vedno Šampion!
Ko sem začel špilat fuzbal ni blo zaradi dnarja, ampak iz ljubezni. Tudi zdaj to počnem zato ker ga imam RAD, denar je nujni hudič ki ga potrebuješ da bi preživel ampak bistvo svega je nogomet! Ko sem prišel v SLOVENIJO (kakšnih 7 let nazaj al pa celo več), je blo ena predvsem moja odločitev. Julij mesec leta 2008 na dopustu z familijo sem prisel v Celje. Mal bom skrajšal ampak bistvo je da se je ukazala priložnost da grem na trening z Šampioni!!! Katero sem z veseljem sprejel. Takoj na začetko sem opazil majstore nogometa ki so bli na višji ravni od mene pa so nekateri celo za reprezentanco špilali kar me je zelo veselilo ker sem si mislil če bom močno treniral bom dosegel ta nivo, če bom dosegel ta nivo bom lahk mogoče špilal za mojo reprezentanco.
Na samem začetku navodila trenera Janija (katerega zelo cenim ter dvomim da bi bil zdaj to kar sem če nebi njega blo) sem sprejel, svetovanja, kritike, tudi kdaj pohvale hahaha, ker sem vedel da brez tvrdega dela, vztrajnosti i odločnosti ne bom dosegel to kar si želim. Špilati na profesionalnem nivoju. Tisto kar hočem povedati “mali” ŠAMPIONČKI je to da ta klub vam omogoča pravilen razvoj ter vas lahk nauči osnovnih nogometnih korakov katere boste potrebovali v karijeri če ste se odločili seveda da igrate nogomet! Ampak tudi od vas je odvisno ali boste potrpežljivi pridni in vstrajni da boste sledili svojim sanjam! Jaz sem bil in zdej sem tu kjer sem.
Moja nogomenta pot je bla težka, če ne verjamete vprašite Janija kako sem trdo delal pa treniral pa tudi koliko problema imel. Ampak iz vsega tega sam izšel močnejsi in vedno z isto voljo šel naprej da dosežem to kar hočem. V Šampionu sem preživel leto in pol kot mladinec in še leto pri članih. Po Šampionu sem šel nazaj v Srbijo. Naslednja postaja FK Mladost Lučani. V treh letih naslov prvaka 2.lige ter igranje na Marakani proti Crveni Zvezdi na JNA proti Partizanu so ble odlične izkušnje pa tudi to kar sem si želel dokazovanje v moji državi. Zdej ko sem že 24 let star lahko bi se reklo da imam precej izkušnj.
In vam lahk povem da sem se od vsakega trenerja lahk neki naučil ! In to je pomagalo da postanem boljši vedno boljši. Da sem postal eden od najboljših obrabnih igračev v Srbiji. Spomnim se enkrat ko me je Vaske treniral in učil da brcam z levo (sicer brcam z desno) ko sem mu povedal da ne znam brcat z levo je rekel : “najlažje je povedat ne znam in se tu ustavit, moraš skoz trenirat vadit vadit vadit da boš naučil” ! Po treh letih v Srbiji sem doživel tisto kar sanja vsak igralec. Da te hoče drugi klub kupit pa še iz tujine. Vse kar si delal, žrtvoval, trpel se je splačal! Takrat sem se preselil v Svico, igral na posoji v Chiasso, potem pa 2 leti vspesno nastupal v Lugano, z katero sem se tudi vrstil v tekmovanje Europa League. Trenutno pa sem igralec Fc Crotone (Seria A Italia) kar je moje najvecji uspeh u karijeri, kjer smo se pred nekaj tednom uvrstili. Uživam u nogometu pa tudi v življenju.
Vedno sem verjel da bom dosegel nekaj V NOGOMETU in tudi v prihodnosti bom pisal ker nimam namena se tu ustavit. Sanjam da bom enkrat igral v najmočnejših ligah Evrope (Nemčija,Italija,Španija)in vam povem takoj da bom. Ko bom pa to dosegel kdo ve, tudi Liga Prvakov ni nedosegljiva!

DELITE S PRIJATELJI: