OBVESTILO O TRENINGIH MED POLETJEM 2020

  • 26/06/2020

Pozdravljeni Šampioni!

Dovolite nam, da vsem selekcijam še enkrat (sedaj še v pisni obliki), čestitamo za pridnost ter marljivost na treningih. Sezona 2019-20 je bila zelo posebna, saj smo se znašli v situaciji, katere nihče ni pričakoval (korona virus). Posledično s tem, se vam-nam porajajo mnoga vprašanja, na katere bomo poizkusili odgovoriti v naslednjih stavkih.

Zaradi dolge dobe “netreniranja” bomo v letošnjem poletju imeli skoraj neprekinjeno vadbo. Vadba bo trajala do konca šole, torej nekje do srede 24.06., sledi kratka pavza (do 07.,08. julij), nakar pričnemo z normalno vadbo (treningi) za vse selekcije. Vsi igralci bodo imeli možnost treniranja skozi celotno poletje, v klubu pa smo sklenili, da bomo te fante rahlo nagradili.

Za 3 mesece vadbe bodo plačali samo 2 meseca, verjamemo pa, da bodo fantje  te tri mesece izkortistili maksimalno. Dan, kraj in uro teh treningov boste našli na planu dela, kateri je vsak teden objavljen na naši klubski spletni strani www.nksampion.si

Zaradi lažje organizacije našega dela vas prosimo, da nam čim prej javite svoj morebiten izostanek, oziroma kdaj bo vaš otrok odsoten od vadbe. To javite svojemu trenerju, ali osebno ali preko sms sporočila. Hvala za razumevanje.

Kar se tiče vprašanj, v kateri selekciji bo igral moj otrok in kdo bo njegov trener pa takole…. vsako poletje združimo treninge dveh letnikov, npr. letniki 06,07 opravijo skupne treninge in po koncu le teh, se oba trenerja (glede na trenutno stanje otrok), odločita kateri bo nastopal v selekciji U-15 ter kateri v selekciji U-14 (enako velja tudi za U-13,12, za U-11,10, itd…). Moramo pa poudariti, da je to trenutno stanje in da so tekom leta možni tudi kakšni prehodi (največkrat v zimskem času). Torej, naj bo to samo še ena dodatna zadeva, ki vas naj pritegne v poletno vadbo (da ni potem nepotrebnih vprašanj, zakaj je moj otrok v tej skupina in ne v tisti drugi?).

Trenutno stanje kluba, podobno kot v vsej Sloveniji, je dokaj težko. Primarna dejavnost našega kluba je vzgoja in treniranje mladih nogometašev, vključujemo pa vse starostne kategorije od 5 leta, pa vse do članov (torej cca 220 otrok). Pokrivamo celotno Celje s širšo okolico, predvsem pri starejših selekcijah pa je kar veliko otrok, ki prihajajo tudi iz drugih krajev.

Na tem mestu se zahvaljujemo vsem staršem, ki ste nam v mesecu marcu, aprilu in maju nakazali svojo donacijo, saj vadnine v tem času ni bilo (donacije so še vedno mogoče).

S tem ste klubu pomagali, da smo v tem času dolge pavze, vseeno lahko vzdrževali naša igrišča, ki so sedaj dosti lepša.

Dejstvo je, da naš klub za svoje delovanje večino sredstev pridobi s prispevki staršev ter seveda s strani sponzorjev in donatorjev. Zato prosimo vse starše, ki bi lahko v kakršni koli obliki pomagali našemu klubu, da nas o tem obvestijo. Za konkreten dogovor in sodelovanje smo vam vedno dosegljivi na telefona 041 664-961 (Jani Žilnik) in 031 318 646 (Bojan Arčan) ter na mail naslove: nksampion@gmail.com ; jani.zilnik@gmail.com ; bojan.arcan@siol.net

Veliko veselja in prijetnih trenutkov vam želi…

Kolektiv NK Šampion

DELITE S PRIJATELJI: