POMEMBNA ZMAGA ČLANOV

V 6.krogu 3.SNL “VZHOD” smo se člani doma pomerili z ekipo NK Dravinja. Tekma je bila zelo pomembna, ne samo zaradi točk, ampak tudi zaradi nadaljevanja prvenstva (ali se bo tehtnica obrnila navzgor ali navzdol). Začetek tekme ni bil najboljši, saj smo bili prvih 15-20 minut slabši in premalo odločni. Nasprotnik je to znal izkoristiti in je po kotu povedel z 0:1.  Potem pa smo se le nekako prebudili in proti koncu prvega polčasa tudi izenačili (strelec Mihalič).
Sledil je drugi polčas, kjer pa smo končno pokazali naš pravi obraz. Bili smo dosti boljši nasprotnik in zadeli kar trikrat (Kolšek, Marko in Korošec). Vodstvo 4:1 nas je kar malo uspavalo in proti koncu tekme smo prejeli nepotreben gol za 4:2. Kljub temu ni bilo problemov, saj smo stvari nadzorovali in bili dovolj zreli, da smo tekmo mirno pripeljali do konca.
Veseli dejstvo, da so fantje stopili skupaj in sami sebi dokazali da lahko, samo če to hočejo in če zaigrajo kot ekipa. Verjamemo, da se je tehtnica sedaj prevesila navzgor in da bomo s takšnim odnosom ter s takšnimi predstavami samo še nadaljevali. Fantje, vse čestitke in le tako naprej!

Trener Bojan ARČAN

DELITE S PRIJATELJI:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja