POZDRAVLJENI ŠAMPIONI

Pozdravljeni na novi spletni strani nogometnega kluba NK ŠAMPION!

Po skoraj 8 letih delovanja, se spletna stran www.sampion.si počasi, a zanesljivo poslavlja. 16. novembra 2010 smo začeli z objavljanjem prispevkom, preko katerih ste lahko spremljali dogajanje v klubu.  Nekateri prispevki so bili brani bolj kot drugi. Največ ogledov posameznega prispevka presega 7000 ogledov, povprečno pa vsaj preko 1500 ogledov.  Če drugega ne, ste starši vsak dan preverili urnik vadbe. Spletno stran bo zamenjala nova. Nekateri ste verjetno ugotovili, da se nekaj dogaja, saj je bilo nekaj prispevkov na FB prenesenih iz nove strani.

Stara stran bo vsaj še 10 dni ažurna z urniki treningov, vse ostale stvari pa bodo ažurirane na novem spletnem naslovu www.nksampion.si.  Domeni bosta po tem času združeni in vas bo brskalnik vedno usmeril na novo stran.

Nova spletna stran sedaj bolje deluje na vseh platformah in napravah. Je še v fazi popolne integracije in se bo nekaj časa še spreminjala. V klubu s tem želimo zagotoviti lažji dostop do vseh informacij okoli dogajanja v klubu.  Ob 25. obletnici kluba je to prva novost, ki smo jo pripravili za vas. Kmalu lahko pričakujemo tudi nov logotip, ki bo predstavljal naš klub Šampion kot celoto, vpeto v 25-letno delovanje.

Hvala, ker ste Šampioni.

kB

DELITE S PRIJATELJI:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja